About-header-full-HD.jpg

About

Image-makers, situated in Niš, Serbia, with passion for studio, business and stage photography. Specialized to deliver sophisticated, evocative portraits, trying to avoid the burden of predictive stereotypes.

scroll down

 
 

Resident photographers

Fat Boy Jones
Photographer

Maggie Murdock
Photographer

Johnny B Goode
Photographer

 

tatabrada

Fotografski studio u Nišu, specijalizovan za fotografisanje portreta, komercijalnu i scensku fotografiju.

Tatabrada photostudio se oslanja na višegodišnje iskustvo Karbonel produkcije u saradnji sa klijentima najrazličitijih profila i potreba. Upravo te razlike su izazovi koji nas pokreću, ali gravitacija koja nas ovde okuplja je ljudski duh. Lepota ljudskog duha je u susretu sa identitetom svakog od nas i upravo je to trag koji pratimo.

 

 

Aktuelno

fotografije za vaš biznis


Studio-raspored.jpg

Studio

…mnogo, mnogo više od prostora gde radimo! U širem centru, ozbiljno iznad većine krovova u gradu. Studio je idealno optimizovan da u skladu sa zahtevima klijeneta radimo bilo sa prirodnim, dnevnim svetlom ili studijskom rasvetom. Ovo je naša zona komfora gde skupljamo energiju (da, ovo je to mesto gde se pije kafa sa najboljim pogledom na grad) i upoznajemo klijente sa našim radom. Dođite, očekujemo vas.

Za Fotografe

 Ukoliko želite da iznajmite studio, proverite dostupne termine i više o uslovima korišćenja, slobodno nas kontaktirajte.